Mint minden inverteres klíma esetében, a Gree termékeknél is komoly előny, hogy nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmasak. Ehhez még hozzáadódnak a gyártó egyedi fejlesztései, hogy extrém széles működési tartomány legyen biztosítva (a legtöbb Gree inverteres klíma -22 ~ +24 fok között makulátlanul üzemel, de az Amber Royal és U-Crown típusok még -30 fok külső hőmérsékletnél is gondtalanul működnek). Az általunk értékesített modellek mindegyike minimális fogyasztással rendelkezik, teljesítménytől függően A+ és A+++ energiaosztályba sorolhatók.

A Gree inverteres klíma típusokban már nem a korábbi klímákban alkalmazott R410a, hanem az R32 jelölésű hűtőközeg található, amely környezetkímélőbb: nincsen ózon károsító hatása, emellett GWP (globális melegedési potenciál jelölésére használt mutató) értéke 675, szemben a régebbi R410a 2088-as értékével.

További előny a speciális kivitelből eredő, hihetetlenül halk beltéri és kültéri zajszint. A honlapunkon megtalálható Gree inverteres klímák teljesítménytől és terheltségtől függően kb. 22-47 dB belső, valamint 53-56 dB külső zajt produkálnak. Ezáltal a lakók és a szomszédok számára sem okoznak kellemetlenséget hosszú távon.

A Wi-Fi alapú vezérelhetőségnek köszönhetően Ön bárhonnan vezérelheti klímaberendezését, ehhez elegendő letölteni az okostelefonra telepíthető GREE+ alkalmazást. E funkciónak köszönhetően időzítést, vagy távoli ki-bekapcsolást is engedélyezhet, így otthonába vagy nyaralójába hazaérve máris komfortos hőérzet fogadja Önt!

Ha a legjobb Gree inverteres klíma típust szeretné…

Akiknek fontos a prémium minőség és megbízhatóság, azoknak egyértelműen a limitált Prestige szériát, azon belül is a U-Crown modelleket javasoljuk. A tőlünk is rendelhető U-Crown Silver kategóriájának legcsendesebb és legkeskenyebb formatervvel rendelkező darabja. Univerzális megoldásnak számít, köszönhetően a megnövelt bel- és kültéri hőcserélőnek, valamint a gyártó által kifejlesztett Dual Stage kompresszornak. Egy ilyen Gree inverteres klíma tulajdonosaként Ön biztos lehet benne, hogy a berendezés működése közben  ideális hőkomfortban, zavartalanul pihenhet vagy dolgozhat. Ugyanilyen előnyökre számíthat az exkluzív, pezsgő színben készülő Gree U-Crown Champagne modelltől is.

További kérdése van Gree inverteres klíma témában?

A weboldalunkon lévő termékekre kattintva megtekinthető azok részletes, magyar nyelvű leírása. További technikai részletekkel, használati feltételekkel, funkciókkal és beüzemeléssel kapcsolatban nyugodtan hívjon, vagy írjon a Kapcsolat menüpontban és kérdésére rövid időn belül válaszolunk!